Bio.se Presentkort och företagsbiljetter


Ladda ner och läs mer om presentkort


ANMÄL ER BIOGRAF HÄR

>>Klicka här för att TA EMOT presentkort och företagsbiljetter.<<

>>Klicka här för att TA EMOT och SÄLJA presentkort och företagsbiljetter.<<


Våra olika presentkort


Bio.se har tre typer av rikstäckande presentkort till landets oberoende biografer; Vanliga presentkort, Företagsbiljetter och Live på Bio-presentkort. Presentkortens styrka är att de gäller på hundratals unika biografer över hela landet!

Genom att sälja presentkort och företagsbiljetter driver vi fler besökare till er biograf. Studier visar dessutom att besökare med ett presentkort ofta spenderar mer pengar i exempelvis kiosken, då de upplever presentkortet som gratis pengar.


PRESENTKORTET

Med det vanliga presentkortet riktar vi oss direkt till biobesökaren. Korten laddas på med valfritt belopp från 120 kr och säljs online på www.bio.se/presentkort, på olika biografer samt hos ett antal externa återförsäljare. Styrkan med det presentkortsprogram vi valt är att korten kan säljas varifrån som helst. Kortet laddas enkelt på via Swish eller med ett betalkort och kan ges i fysisk form eller skickas som sms med en personlig video-hälsning.

FÖRETAGSBILJETTERNA

Företagsbiljetterna säljer vi till företag, regioner, kommuner och kundklubbar. Via införsäljningen av företagsbiljetterna visar vi tydligt upp vilka biografer som kortet gäller på i det närmsta geografiska området, självklart vill vi att er biograf ska finnas med där!

LIVE PÅ BIO-BILJETTER

Live på Bio-biljetterna fungerar som en företagsbiljett men med ett högre värde och gäller på de biografer som visar Live på Bio.


ANMÄL ER BIOGRAF HÄR:
Ni anmäler enkelt att ni vill kunna ta emot presentkort och företagsbiljetter via en av länkarna nedan.

Efter att vi fått in er anmälan kommer ni att bli kontaktade inom kort för att få hjälp med att komma igång och ta emot presentkorten och företagsbiljetterna.

>>Klicka här för att TA EMOT presentkort och företagsbiljetter.<<

>>Klicka här för att TA EMOT och SÄLJA presentkort och företagsbiljetter.<<


ERBJUDANDE!
Vill ni även sälja presentkort på er biograf får ni just nu ett Gratis Startpaket* med 40 presentkort.

*I startpaketet ingår 40 presentkort, ett Display-stativ för upphängning av presentkorten, 2 stickers för att visa att ni tar emot Bio.se presentkort och 4 posters om presentkort.

Det finns därefter möjlighet att beställa ytterligare presentkort till självkostnadspris med standarddesign eller er egna biograf på kortet. Det finns även olika typer av presentkuvert och askar att beställa till samt kompletterande stativ för den som vill ha ett urval av presentkort framme, alternativ på flera platser.