Bio.sePLUS är en efterlängtad tjänst för biografer som har kassasystemet Veezi. Tjänsten innehåller bland annat en helt automatiserad hemsidadigital signage och administrativa verktyg för att hantera personal och medlemmar i biografföreningen, bemanning på biografen, hålla koll på DCP:er och KDM:er med mera

Tjänsten består av tre moduler som kan användas fristående eller tillsammans.

Modul 1: Hemsida

Med Bio.sePLUS hemsides-modul kan er biograf enkelt sätta upp en hemsida med automatisk hämtning av föreställningskalendarium och filminformation (synopsis, åldersgräns, poster, trailer m.m.) från Bio.se. Hemsidan kan skräddarsys efter era behov med era färger, logotyp och det innehåll ni önskar.

Modul 2: Signage

Bio.sePLUS innehåller även färdiga signage-moduler för digitala informationsskyltar. Även denna modul är helt automantiserad; högupplöst poster hämtas automatiskt. Visa självuppdaterande affisch- och kalendariebildspel i exempelvis foajé och skyltfönster!

Signageskärmar

Vi erbjuder skärmar från Philips D-Line till konkurrenskraftiga priser, för att användas till digital signage. Philips D-Line är professionella signage-skärmar, byggda för lång drifttid och har inbyggt wifi. Våra standardskärmar är gjorda för användning inomhus, och kan användas stående eller liggande. Standardstorlekarna är 43, 50, 55 och 65 tum. Om du har andra önskemål om storlek, ljusstyrka osv. så kan vi förstås lösa det också. Hör bara av dig till oss!

Dynamisk kontrast 500 000:1
Typisk kontrast 1200:1
Ljusstyrka 500 cd/m2
Upplösning 3840 x 2160
Betraktningsvinkel horisontell/vertikal 178 ° Operativsystem Android 8.0
Medeltid mellan fel 50 000 timmar
Samtliga skärmar kommer med 3 års på-plats-garanti. Om skärmen måste bytas ut monteras den nya skärmen kostnadsfritt av Philips tekniker, och den gamla forslas bort.

Modul 3: Administrativa verktyg

Den tredje modulen i Bio.sePLUS består av filmhanteringsverktyg, GDPR-kompatibelt medlemsregister, medlemsforum, dokumentdelning, schemaverktyg med mera.

Spara tid utan att tumma på er hemsidas utseende och kvalitet!

Lägger ni många timmar varje vecka/månad på att uppdatera er hemsida?
Har ni en äldre hemsida med begränsade funktioner?
Söker ni en modern, användarvänlig och snygg hemsida som är enkel att sköta och alltid är uppdaterad med er aktuella verksamhet och visningar?