Webbinarium: Kundklubb i Veezi

Onsdag 4 september klockan 15.00-16.00.
Ingen kostnad.
Webbinariet är öppet både för dig som idag använder Veezi och för dig som är nyfiken men idag har ett annat kassasystem eller manuella biljetter.
Länk skickas dagen före till den e-postadress som ni registrerar nedan vid anmälan.

Nu kommer Veezis kundklubb äntligen till biografer i Sverige!

Med Veezis kundklubb blir verktyg som resten av världen i många år använt med framgång äntligen tillgängliga för Sveriges alla oberoende biografer.

Veezi ger dig möjlighet att jobba på olika sätt med lojalitet:
* Du som redan har ett kort för dina stamkunder som ger ett antal biljetter för en summa som betalas i förskott kan bara kopiera ditt program till Veezis kundklubb, och plötsligt får du möjlighet att se vad dina trognaste besökare ser för filmer, hur ofta de går etc.
* För dig som vill jobba med poängsystem där varje spenderad krona ger poäng som sedan kan växlas in mot varor eller biljetter så finns även denna möjlighet.

Du har förstås också möjlighet att exportera medlemsuppgifter enligt de kriterier du väljer, för att kunna rikta din marknadsföring till dem som verkligen vill ha den.

Under webbinariet går vi igenom hur Veezis modul för kundklubb fungerar. Hur du kan skapa olika medlemsnivåer, skapa medlemsbiljetter, sätta upp poängsystem etc. Vi tittar också på hur funktionen för export av medlemsuppgifter ser ut.
Slutligen tar vi en titt på hur det ser ut i POS när en medlem kommer till biljettkassan för använda sitt medlemskort.

Anmäl dig här senast 4 september kl. 12.00

977 Webbinarium: Kundklubb i Veezi