28 Times Cinema – inbjudan till Venedig Filmfestival

 

logotype28times

Biografcentralen bjuder in dig som älskar bio och film och är 18-25 år att skicka din ansökan för en unik och exklusiv möjlighet att resa till Venedig Filmfestival och sitta i juryn tillsammans med 27 andra europeiska unga!

Särskild uppmärksamhet (ej krav) ges ansökande som har en anknytning till en av Sveriges kvalitetsfilmsbiografer, som besökare, volontär, arrangör eller liknande (dock ej möjlighet för biografens ordinarie personal att ansöka).

Läs mer här: Call for applications 28 TC Biografcentralen Sweden
Ladda ner ansökningsformulär här: Application Form 28 Times Cinema 2018 Biografcentralen Sweden

Sista ansökningsdag är fredag 27 april klockan 24.00. Spara din ansökan med ditt namn som word och pdf och skicka tillsammans med din video till info@biografcentralen.se med ämne “28 Times Cinema 2018”.

Från de ansökningar som skickas in gör Biografcentralen ett urval och skickar vidare 3 ansökningar till Europa Cinemas. Där görs sedan den slutliga urvalet av Europa Cinemas, LUX Prize och the Giornate degli Autoriav kring vem som erbjuds platsen. Biografcentralen är en av flera i Sverige som tar emot anmälningar så vi kan inte garantera att en av de tre vi skickar blir slutligt utvald.

Läs mer här:
Recensioner, bilder och intervjuer 2017 års jury
28 Times Cinemas 2016 on Europa Cinemas Storify
Om 28 Times Cinemas på Europa Cinemas hemsida
European Parlament Lux Prize

Venedig Filmfestivals officiella hemsida

Se mer här:
https://www.youtube.com/watch?v=suoLklDOf2g
https://www.youtube.com/watch?v=Fq7Wb0irsW8
https://www.youtube.com/watch?v=ecP0g2jX_Og