I hetaste laget – Dcp med svenska undertexter!

Nytillskott i klassikerfamiljen blir under 2015 I hetaste laget (Some like it hot) av Billy Wilder med Marilyn Monroe, Tony Curtis och Jack Lemmon i de klassiska huvudrollerna. Vi tar in en nyrestaurerad och digitaliserad Dcp med svenska undertexter i samarbete med Park Circus. Handling: Berättelsen börjar i Chicago 1929. Saxofonisten Joe (Tony Curtis) och basisten Jerry (Jack Lemmon) blir vittnen till ett mord i maffiakretsar. Därför gömmer de sig som damerna Josephine och Daphne i ett tjejband som skall till en badort i Florida. Joe blir kär i Sugar “Kane” Kowalczyk (Marilyn Monroe) som är sångerska i bandet. För att bli ihop med henne klär han ut sig till en oljemiljonär som säger sig äga Shell. Under tiden är det en riktig miljonär som blir kär i Jerry/Daphne. Samtidig kommer maffian allt närmare. Marilyn Monroe sjunger i filmen en av sina mest kända låtar: “I Wanna Be Loved by You”.

Villkor:
Öppen visning: 45 % i filmhyra. Garantihyra 1 680 kronor per spelvecka. 
Sluten visning: 2 300 kronor (biografer i Biografcentralens nätverk samt filmstudios (SFF) erhåller rabatt om 300 kronor)
Villkor Skolbio: 1 700 kronor för 1 visning. 2 500 kronor för 2 visningar. Kontakta oss vid fler än 2 visningar för bra pris:)
Affischer: Vi har tryckt upp nya affischer 70/100 och 33/70 som ingår vid bokning
Moms 6%
Frakt tillkommer.

Filmen är 120 minuter lång och är registrerad i Bioguiden.
Filmens åldersgräns är 7 år.

I hetaste laget 70x100 web

Fyll i formuläret för intresseanmälan eller bokning.
Bokning av filmstudio sker som vanligt via SFF centralt.

Lämna ett svar