Res med till Cannes Filmfestival 2018 – intresseanmälan boende

Följ med till filmfestivalernas festival och upplev röda mattan, mingel, storslagna (och mediokra) filmupplevelser tillsammans med kända och nya kollegor! Biografcentralen arrangerar för femte året boende tillsammans med BUFF Filmfestival och erbjuder dig som arbetar på biograf (och i branschen) inte bara tips på vägen utan även såklart praktisk och social vägledning på plats. Klädkoder, biljettsystemet, bästa minglen med mera!

Under 2018 års Cannes Filmfestival har vi hyrt en lägenhet som ligger mycket centralt med 5 minuters promenadavstånd till festivalpalatset. Därmed har vi löst nästan det krångligaste kring Cannes – boendet!  För det är just boende som är den största utmaningen när det gäller Cannes Filmfestival – det är en djungel och det kan bli väldigt dyrt…särskilt om man är ovan och bokar ensam.

Vi tycker att fler borde ta möjligheten att åka till Cannes och vi visar här att det inte kanske är så dyrt som du tror, eller som ryktet säger.
Vi har gjort vårt bästa för att boka ett bra och prisvärt boende och därmed skapa förutsättningar för en härlig festival. Vi kan såklart inte garantera priserna nedan kring resor, men vi visar ändå på dessa här nedan för att avdramatisera resan.

Exempel på kostnader 5 dagar i Cannes (2018)
Flygresa: 1 500 kr – 3 000 kr (tur och retur Stockholm-Nize, beroende på dagar)
Ackreditering: Film Market 2 350 kr (Europa Cinema)
Boende 5 nätter: 5 500 kr* (delad lägenhet med delade rum)
(Traktamente  714 kr per dygn x 5 = 3 570 kr)
Summa med traktamente: 12 920 kr
Summa utan traktamente: 9 350 kr
* summan för boendet är en maxkostnad. Blir det många som bor i lägenheten sjunker kostnaden för alla.
Det går bra att bo enstaka nätter eller en längre period, 2018 har vi plats kvar från tisdag 15 maj till och med söndag 20 maj.

Skicka in din intresseanmälan nedan (inget åtagande) snarast så kontaktar vi dig.