Avsiktsförklaring Ny biosajt

NY BIOSAJT – ett fönster för 333 biografer och 150 filmfestivaler!

 

LADDA NER BLANKETTER HÄR: Information Avsiktsforklaring Ny biosajt augusti 2016

SE VILKA BIOGRAFER SOM REDAN SKICKAT IN HÄR: Mottagna avsiktsförklaringar

Vill du få en första titt på design och höra mer om vad som händer – anmäl dig till någon av våra videokonferenser här!

Skärmavbild 2016-08-17 kl. 17.17.39Biografcentralen är en ideell förening som med projektet Ny biosajt vill öka synligheten/tillgängligheten för de 333 biografer och över 150 filmfestivaler som idag inte syns samlat för biopubliken. Ny biosajt är en gemensam kanal för att öka antalet biobesökare och få fler att hitta till din biograf.

Förutom att visa upp ert utbud har vi också som avsikt att möjliggöra ett smidigt och enkelt köpflöde för din publik. Detta kan ske genom att integrera ett köpflöde mot befintliga eller nya biljettsystemleverantörer.

Hela projektet syftar till att göra det enklare för er att driva biograf och minimera arbetet med administration, redovisning, etc. Förenkling, professionalisering och relevans är ledord för projektet!

Vi vill nu få in en avsiktsförklaring från din biograf för att öppna upp en direktkontakt för vidare kommunikation. Vi uppskattar att få er avsiktsförklaring så snart som möjligt.

Det kommer inte att kosta något för er att ha med era visningar på biosajten, vilket är vad denna avsiktsförklaring handlar om. Avsiktsförklaringen är inte juridisk bindande.

Biografcentralen avser att utöka tjänsten med ett nytt, internationellt biljettsystem byggt på en modern plattform. Detta erbjuds i ett senare skede under 2016 och då presenteras även villkor och kostnader för detta.

LADDA NER BLANKETTER HÄR: Information Avsiktsforklaring Ny biosajt augusti 2016

Scanna och e-posta till info@biografcentralen.se eller lägg på lådan till:
Biografcentralen
Hotspot Farsta
Munkforsplan 37
123 47 Farsta